Singapore: the journey
Door: Alex
Blijf op de hoogte en volg Alex en Gabrielle
21 Augustus 2015 | Singapore, Singapore
Maar we zijn er, vrolijk en blij, de kamer in het hotel is nog niet klaar, maar dat kan ook niet als je om 7.30 binnenstapt. Dus eerst maar even wat opfrissen in de toiletruimte en even de straat op voor een heerlijk kopje koffie met een ontbijtje. We zitten in een hippe, opkomende buurt met veel, heel veel trendy koffietentjes en boutiques. Maar dat had je in de naam al terug kunnen zien: Tiong Bahru. Logisch dus.
En dat was 'm dan voor nu, het 1e bericht. Gab zit lekker in haar vel, de laatste restjes Cordaan zijn uitgepoept (dat zat er in het vliegtuig nog wel dwars) en we kunnen dus lekker genieten.
Later meer.
xxxx
21 Augustus 2015 - 10:32
Selma:
Hoi lieverds, fijn om te lezen dat jullie heelhuids zijn aangekomen in Singapore. Veel plezier daar! Hier ook alles goed. Sail in volle gang. Gelukkig hier ook mooi weer. Kan elke avond, vanuit de tuin, genieten van het vuurwerk. Laterrrrrr..........! Xxx -
21 Augustus 2015 - 15:57
Mama.:
Straks al telefoon gehad en gehoord dat alles vlot verlopen was. Heerlijk voor jullie en lekker genieten in Singapore. Het is hier ook mooi weer maar de zon laat zich niet zo zien vanmiddag. Katjes kunnen allemaal lekker naar buiten dus dat is fijn. Simba slaapt nu naast me op de bank. De andere twee zijn nog buiten. Gelukkig gaat alles goed. Lieve groetjes uit Hoorn. O,ja de slager zag mij weer en vroeg of jullie weg waren omdat jullie nog pas in de winkel waren. Verteld dat jullie al in Singapore zaten. Doei.